Idylidyl

www.idylidyl.dk

tirsdag

22

april 2014

2

COMMENTS

En hilsen fra Alsace..

Written by , Posted in Blog

image

For 4. År i træk er vores ferie blevet afholdt i Frankrig, denne gang nærmere bestemt Alsace.
Her er så smukt, børnevenligt, stille og roligt.

image

image

image

Vi har været på 2 mindre og et kæmpe stort loppemarked. Det store loppemarked var i en lille hyggelig by, og der var stande i alle de små gader.
Jeg har fået købt mig nogle dejlige lopper, især Frederikkes fine vintage kjole.

Vi bor lige midt på vinruten, og over alt er der vinmarker og små vinhuse, hvor vinbonden står klar til at give smagsprøver.

image

image

image

Her er dejligt varmt og frodigt, og duften af syrener er så skøn.

imageimage

Rundt om landsbyen kan man gå tur på byens gamle borgmur. I flere af de små baghaver på turen rundt, blev der lavet tarte flambee i de dertil byggede ovne. Det dufted skønt, og sendte os direkte på restaurant så vi også kunne nyde sådan en omgang.

Tarte flambee minder om en pizza, men bunden er meget tyndere og sprød. Bunden er smurt med cremefraiche og oven på kommer der forskellige oste, bacon og løg. Det er en typisk alsasisk ret, og det skal der eksperimenteres med når vi kommer hjem.

image

image

Jeg er heldig at have en familie der også finder det sjovt at komme på loppemarked, så alt for nu, vi skal tidligt op i morgen og afsted på marked igen:))

image

image

2 Comments

  1. Marie-Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=635140 http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=635140