Idylidyl

www.idylidyl.dk

tirsdag

11

februar 2014

0

COMMENTS

Ingefær krans med creme, lakridsmarcipan og blåbær

Written by , Posted in Blog

image

Ingefærkrans med lakridsmarcipan

Til 2 kranse

40 g smør
2 1/2 dl mælk
25g gær
1 1/2 tsk stødt ingefær
1 spsk sukker
Ca 325 g hvedemel

Smelt smøret og lun mælken deri. Opløs gæren og tilsæt ingefær, sukker og mel.
Ælt dejen grundigt, ( jeg har æltet den i ca 7 min på røremaskine ved middel hastighed)

Lad dejen hæve i 30 min.

Form små boller og saml dem til en kranse med 6 i hver. Efterhæver i 20 min

Bages ved 190 grader i ca 12-15 min

image

Fyld til kransene:

1/4 liter fløde pisket til skum
1 dl cremefraiche
3 tsk vaniljesukker
5 spsk flormelis

Pisk fløden til skum, og tilsæt de øvrige ingredienser. Pisk igen til cremen er fast og stiv.

75 g lakridsmarcipan
Blåbær efter smag

Flæk kransen og udhul den.
Riv lakridsmarcipanen fint og drys det i bunden af ringen, fyld op med creme.
Fordel blåbær og slut af med en ring af creme lavet med stjernetyl.
Læg låget på, og drys med flormelis.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=635140 http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=635140
Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /hsphere/local/home/stinesb/idylidyl.dk/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3328