Idylidyl

www.idylidyl.dk

torsdag

27

februar 2014

0

COMMENTS

Lidt af mine lopper.

Written by , Posted in Blog, Grønvang

Som de fleste nok har opdaget, er jeg ( som resten af min store familie) vild med lopper.
Stilen jeg for det meste går efter er dansk og svensk landstil, men efter vi de sidste 3 år har holdt vores ferie i Frankrig, har den franske landstil også fået plads i mit loppehjerte.
Vi skal afsted til Frankrig igen omkring påske, og jeg bryder allerede min hjerne med, hvordan bilen skal pakkes, så der er plads til mest muligt fransk brocante.

Sidst vi var i Frankrig, kom vi forbi et lille lokalt loppemarked. Der var ikke så meget spændende at komme efter, men for sølle 15 euro fik vi dette skønne landkort. Kortet er lavet i Paris.

image

Jeg elsker trækasser, og skal passe på ikke at slæbe en med hjem fra hvert loppemarked. Jeg bruger dem til blade, legetøj, krydderurter inde og ude og til at samle æbler i.

image

image

Et grønt glasfad og en dåse fra en venindetur på Savillas. Venindeturen til Savillas kan I læse mere om HER

image

Det smukkeste røde vattæppe, så fint som nyt. Købt i min søsters butik Moulés som ligger i Øster Hurup. Netkurven er til en vinballon, og stod her på gården da vi overtog den.

image

Rustne dåser, tærte og bageforme. Tærte og bageforme er fundet i Frankrig. De små tærteforme bruger jeg til bloklys.

image

På forårets loppemarkeder er det ikke lopper til mig selv der skal indkøbes, men der imod skønne ting og sager til denne skurvogn, som jeg sammen med en veninde er blevet den glade ejer af. Skurvognen skal fyldes med nordisk og fransk landstil, og holde åben omkring højtider og måske på sigt holde åbent noget mere. Men før alt det kan lade sig gøre, skal den igennem en lidt størrer renovering. Mere om det i et senere indlæg:)

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=635140 http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=635140