Idylidyl

www.idylidyl.dk

lørdag

18

januar 2014

0

COMMENTS

Pavlova meets Rocky Road:)

Written by , Posted in Blog, Søde sager

Har lavet en kombo af 2 af mine favoritter, og resultatet blev SÅ godt:)

image

Til Marengsen skal du bruge:

6 æggehvider
5 dl sukker
1 1/2 spsk lakridspulver opløst i 1 spsk vand

Varm æggehvider og sukker op over vandbad til ca 65 grader, tag af varmen.
Pisk Marengsen ved høj hastighed til den bliver blank og stiv ( jeg piskede i ca 7-8 min i røremaskine.

Vend den opløste lakrids forsigtigt i Marengsen.

Sprøjtes eller lægges i klatter på bagepapir, og bages ved 100 grader i ca 1 time og 15 min.

Til cremen skal du bruge:

2 dl piskefløde
1 dl cremefraiche
6 spsk flormelis

Pisk fløden til let skum, vend cremefraiche og flormelis i. Stilles på køl til den skal bruges.

Til chokoladesaucen skal du bruge:

1 dl fløde
Ca 70 g lys chokolade hakket fint eller i knapper.

Bring fløden i kog og hæld den over chokoladen, lad den stå et øjeblik inden den røres til en homogen masse.
Stil på køl til den skal bruges.

Hak 1 håndfuld mandler, 1 håndfuld blød og sød lakrids og 10 skumfiduser. Bruges som fyld og drys i mellem lagene og oven på kagen.

Nydes kold:)

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=635140 http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=635140
Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /hsphere/local/home/stinesb/idylidyl.dk/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3328