Idylidyl

www.idylidyl.dk

torsdag

26

december 2013

0

COMMENTS

Porcherede æg og rejer.

Written by , Posted in Blog, Grønvang

image

Til frokost i dag fik vi rejemadder med pocherede æg, det er nemt og hurtigt tilberedt, og så smager det bare godt.
Det er bedst at bruge friske æg når man pochere for så er hviden mest fast og lægger sig nemmere omkring blommen – Så det er jo ret praktisk når man så kan hente sine æg i hønsegården, så kan de ikke blive mere friske.

Når jeg pocherer æg bruger jeg denne metode.

Bring vand og en smule eddike i kog, og lad det simre lige omkring kogepunktet.
Slå ægget forsigtig ud i en skål.
Rør rundt i vandet med et piskeris så der kommer bevægelse i vandet, og hæld forsigtigt ægget i.
Saml hviden forsigtigt omkring blommen, og lad det pochere i 3-4 min. Jeg kan bedst lide at mit pocherede æg er lidt fast i kanten af blommen.

Ægget blev serveret på et stykke ristet brød med salat, rejer Og lidt olivenolie med friske hakkede basilikumblade og citronpeber i, blev hældt over.

Velbekomme.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=635140 http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=635140