Idylidyl

www.idylidyl.dk

torsdag

13

februar 2014

0

COMMENTS

Vandbakkelse med hindbærskum.

Written by , Posted in Blog

image

Til ca 15 stk

180 g smør
4 dl vand
250 g hvedemel
5 æg

Smør og vand bringes i kog og melet hældes ved, det hele på en gang.
Rør konstant til dejen slipper gryden. Tag gryden af varmen.
Pisk æggene sammen, og hæld dem i blandingen lidt ad gangen, og pisk grundigt imellem.

Kom dejen i en sprøjtepose med stjernetyl, og lav kagerne i ønsket størrelse.

Bages ved 200 grader i ca 20 min. Det er vigtig IKKE at åbne lågen ind til kagerne det første kvarter, så falder de sammen.

Fyld:

200 g frosne hindbær
5 spsk flormelis
1/2 liter fløde

Giv hindbærrene et opkog, og bland flormelis i. Lad det køle af.

Pisk fløden og vend den afkølede hindbærmasse i.

Klip et låg af de færdigbagte kager og fyld dem med hindbærskum, læg låget på og drys med sigtet flormelis:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=635140 http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=635140